اصول تحویل بالینی بیمار
فرآیند تحویل بیماران یک قسمت حیاتی در ارائه مراقبت های بهداشتی پیشرفته محسوب می گردد. این فرآیند سیستمی از ارتباطات پرستاران است که در بین تغییر شیفت انجام می گردد و هدف آن انتقال اطلاعات اساسی برای مراقبت ایمن و همه جانبه از بیماران است. هدف فرآیند تحویل بیمار، انتقال مسئولیت مراقبت یک بیمار از یک نفر به دیگری است و شامل تبادل اطلاعات بیمار است.
Geriatric nursing
پرستار سالمند
پرستاری سالمندان یک تخصص در پرستاری است که به ارائه خدمات پرستاری به سالمندان و افراد پیر میپردازد.
هموویژیلانس و مراقبت های تزریق خون
در ایران مهمترین علت مرگ و میر ناشی از تزریق خون، عدم شناسایی صحیح هویت بیمار و پس از آن عدم رعایت استانداردهای بانک خون بیمارستانی است.
سوپروایزر آموزش به بیمار
آموزش به بیمار فرآیندی است هدفمند، سیستماتیک، منظم و طراحی شده که به موجب آن یادگیری اتفاق می افتد.
پیشگیری و درمان آلرژی کودکان در فصل بهار
آلرژی کودکان در فصل بهار باعث ایجاد دردسرهایی برای والدین میشود. کودکان زمانی که عطسه یا سرفه می کنند، امکان دچار شدن آن ها به آلرژی زیاد می شود. در ادامه این مطلب علت و علائم آلرژی کودکان را بررسی و در پایان روند درمان آن را توضیح خواهیم داد.
آموزش راه اندازی مولاژ کودک 5 ساله (PALS)
یکی از استراتژی های موثر در کاهش مرگ و میر کودکان، توانمندسازی اساتید و کارکنان در زمینه احیای کودکان است. به این منظور دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای برگزاری کارگاه های پیشرفته کودکان(PALS)، مولاژ کودک پنج ساله ای را با قابلیت های (آریتمی ساز، تزریق اینترا اوسئوس، سونداژ، انما، اینتوباسیون، تزریق عضلانی) به دانشگاه های سراسر کشور اهدا کرده است. دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز فیلم آموزشی احیای پایه و پیشرفته کودکان را به منظور بکارگیری این مولاژ، منتشر و در اختیار علاقمندان قرارداد.
تب در کودکان
دکتر سید حامد برکاتی، متخصص بیماری های کودکان در این ویدئو مطالبی درخصوص تب در کودکان ارائه داد.
اسهال در کودکان
دکتر سید حامد برکاتی، متخصص بیماری های کودکان در این ویدئو درخصوص اسهال در کودکان مطالبی را ارائه داد.
التهاب لوزه در کودکان و راه های درمان آن
التهاب لوزه در کودکان در سنین مدرسه (پنج تا پانزده سالگی) شایع است. بسیاری از کودکان چندین مرتبه در سال به عفونت های لوزه مبتلا می شوند؛ در نتیجه آشنایی با علل تونسیلیت یا التهاب لوزه در کودکان و روش درمان آن برای والدین مفید و کمک کننده می باشد.
بیماری آنفولانزا در کودکان
تغییرات عمده ای در ویروس آنفولانزا رخ می دهد به طوری که هیچ کس ایمن نیست. هنگامی که این اتفاق می افتد، تعداد زیادی از افراد در تمام سنین در سراسر جهان در عرض چند ماه به آنفولانزا مبتلا می شوند. به این «همهگیری» آنفولانزا میگویند. ویروس آنفولانزا به سرعت از فردی به فرد دیگر سرایت می کند، به خصوص در جاهایی که ازدحام جمعیت وجود دارد یا افراد نزدیک به هم زندگی، کار یا تحصیل می کنند. کودکان بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند و عامل اصلی شیوع آنفولانزا هستند.